Cégünk weboldala fejlesztés alatt állTevékenységünk

Magyarország egyik jelentős, ipari irányítástechnikával foglalkozó cége vagyunk 1996 óta. Főbb tevékenységeink:

  • Irányítástechnikai tervezés
  • Villamos tervezés
  • Gépészeti, tüzeléstechnikai tervezés
  • Műszeres és villamos kivitelezés
  • Gépészeti kivitelezés
  • Karbantartás

Elsősorban ipari kemencék és a hozzájuk kapcsolódó egyéb technológiák automatizálásával, műszerezésével foglalkozunk, de természetesen egyéb irányítástechnikai feladatok megvalósításától sem riadunk vissza. Vállaljuk komplett tüzelőrendszerek szállítását irányítástechnikával együtt. Otthon vagyunk továbbá az ipari informatika területén, így szívesen foglalkozunk adatgyűjtő és termelés követő rendszerek kifejlesztésével. Miután az ipari automatizáláshoz közvetlenül kapcsolódó téma az épületek automatizálása, így természetesen hozzánk is közel áll ez a terület. Jelen vagyunk a legtöbb hazai kohászati valamint üvegipari üzemben. A megrendelőink többsége multinacionális nagyvállalat, akiknek fontos a minőség és a gyorsaság. Munkáinkat átgondolt, pontos és hatékony tervezéssel valósítjuk meg, melyet szakszerű kivitelezés követ. Karbantartó csapatunknak köszönhetően nem csak a tervezés és a kivitelezés, hanem az utógondozás tekintetében is számíthatnak ránk ügyfeleink. Cégünk alkalmazottai kivétel nélkül elismert szakemberek, nagy hangsúlyt fektetünk a szükséges iskolai és tanfolyami végzettségek meglétére. Mérnökirodánk 12 főt foglal magában, van köztünk kohómérnök, villamosmérnök, informatikus és gépészmérnök. A kivitelező és a karbantartó csapatunk több mint 20 főt tesz ki. Többségük irányítástechnikai műszerész és elektronikai technikus valamint villanyszerelő. A karbantartó csapatban természetesen mindenki rendelkezik az ipari kemencék karbantartásához elengedhetetlen ipari gáz- és olajtüzelő berendezés karbantartói képesítéssel.

Minőségirányítási rendszer

A MAXTERM Kft. megalakulása óta kiemelt jelentőséget tulajdonít a vevői igények kielégítésének, az általa előállított termékek, nyújtott szolgáltatás magas műszaki és minőségi színvonalon történő biztosításának. E cél maradéktalan megvalósítására határoztuk el, hogy célkitűzéseink eléréséhez az ISO 9001:2015 szabványban megfogalmazott követelményeknek megfelelő minőségirányítási rendszert építünk ki, vezetünk be. A minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésével társaságunk a megalakulásakor meghatározott filozófiájának megfelelően, a teljes körű minőségirányítás megvalósítása az elsődleges szempont. "Semmi sem tökéletes, de a vevői igények kielégítésében tökéleteset kell nyújtani."

ISO tanúsítvány magyar ISO tanúsítvány angol

Alkalmazott eszközök a feladatok megvalósításához

Honeywell

Már a kezdetektől fogva stratégiai partnerünknek tartjuk a Honeywell-t, aki a legfőbb műszer szállítónk. A Honeywell műszereit megbízhatóságuk és szolgáltatásaik sokrétűsége miatt kedveljük. Ügyfeleink kivétel nélkül elégedettek velük. Elsősorban az igényes szabályozásokhoz szükséges műszereket, irányító rendszereket és megjelenítő rendszereket szerezzük be tőlük.

SIEMENS

A Siemens programozható logikai vezérlőivel széles körben szoktunk megvalósítani bonyolult vezérlési feladatokat.

GE Fanuc

GE Fanuc programozható logikai vezérlőket sok helyen alkalmaznak, általánosan elfogadott márkának számít.

Intellution

Elsősorban megjelenítő (scada) rendszerüket használjuk, amely sok helyen elterjedt és sok felhasználó hozzászokott már.

Schneider Electric

Elsősorban villamos szerelési anyagainkat szerezzük be tőlük, mert minőségben és típusválasztékban is megfelelők rendszereinkhez.

fives

A tüzeléstechnikához szükséges eszközöket és égőket vásárolunk tőlük. Megbízható és jó minőségű termékeik vannak.

Bloom engineering

Az ipari tüzelőberendezésekhez használatos égőket vásároljuk tőlük, amelyek világszínvonalú termékeknek számítanak. A Bloom Engineering-nek a Maxterm látja el a Közép-Európai szervizét.

kromschroder

Jó minőségű tüzeléstechnikai kellékeket gyártó cég. A jó minőség mellett kedvező ár jellemzi őket.

Rittal

Villamos és műszeres szekrényeink általában Rittal szekrények felhasználásával készülnek. Talán az egyik legismertebb márka a piacon.

Finder

Villamos és műszeres berendezéseink reléit általában a Finder szállítja. Jó minőség, kedvező ár és gyors beszerezhetőség jellemzi.

Phoenix Contact

Műszeres és villamos szerelési anyagaink szállítója. Kiemelkedően jó minőségű alkatrészeket gyártanak.

Moeller

Villamos berendezéseink mágneskapcsolói származnak tőlük.